Separationsangst

Jeg beklager at siden er under opdatering. Skriv gerne til Silja Schandorff vedrørende separationsangst på silja@hunniversitetet.dk eller benyt kontaktformularen under fanen Kontakt, og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

Hundeskolen for livet

Hundens fundament er det vigtigste, det bygger vi op sammen på Hunniversitetet.

På Hunniversitetet får hunden et diplom efter hvert hold.
Ved gennemført Del 1. Det sikre fundament og Del 2. Tæm teenageren, bliver hunden Bachelor og modtager sin Hunniversitets hue.

Det er også muligt ved kombination af hold og enetimer at bliver Bachelor.

Hunde fra andre godkendte hundeskoler er også velkomne og kan blive Bachelor ved at deltage i Del 2. Tæm teenageren eller ved kombination af enetimer. Kontakt Silja Schandorff for godkendte hundeskoler og muligheder silja@hunniversitetet.dk

Ud over grundtræning for hvalpe og hunde, som ikke fik trænet som hvalp, findes der mange andre hold og muligheder for at blive Kandidat og Ph. d. f.eks indenfor specialisering af tricks, kropkontrol eller nørdehold, hvor fokus er lydighed.

Hunniversitetet tilbyder også:
Enetimer
Hvalpebesøg
Det ekslusive hold for hundevenner, efter aftale med Silja Schandorff silja@hunniversitetet.dk

Har du et ønske om træning, er du velkommen til at kontakte Silja Schandorff silja@hunniversitetet.dk om specialundervisning.

På Hunniversitetet opbygges det solide fundament. Er fundamentet i orden, kan der nemt bygges på og læres nyt.
Fundamentet er vigtigt, når hunden går ind i den svære unghunde fase, hvor hormoner raser i kroppen, hvor usikkerhed opstår i perioder og hunden kan “glemme” meget af det den har lært. Her er det vigtigt at støtte din hund og få den fint igennem denne “lømmel” tid. Når hunden bliver voksen ved 2-3 års alderen vil du se, hvordan hunden lander og glæde dig over det stærke fundament, som nu viser sig at have båret frugt.

Hunniversitetet er hundeskolen for livet